Surfvakantie Zarautz

Zarautz

Gelegen vlakbij de Franse grens, tussen de bekende steden San Sebastian en Bilbao, ligt het idyllische Zarautz. Dit levendige stadje in Baskenland is een paradijs voor iedere levensgenieter. Er is mooi weer, lekker eten, goede surf en veel te beleven.

Doordat Zarautz in een baai ligt, rollen er veelal mooie golven het strand op. Mooie golven voor zowel beginners als meer gevorderde surfers. Ook is het brede strand al jarenlang podium voor internationale surfwedstrijden! In Zarautz zijn voldoende surfshops en surfaccommodaties om te vinden wat je zoekt in een surfvakantie.

De baai is op het vasteland verrijkt met een boulevard die is voorzien van een skatepark. Ook een beachvolley veld, leuke winkeltjes en terrassen zijn er te vinden. Nadat je heb gesurft is er op het droge genoeg te beleven. Kom daarna weer op krachten in één van de restaurantjes. Gooi vervolgens de voeten van de vloer in de bars aan de boulevard. Zarautz ligt in Baskenland, en dat merk je; goede tapas-bars en restaurants, voor goede prijzen.

“Do you want to go to the plage with me?”
Crystal Fighters

Kies hier jou surfreis