Surfvilla

Surfvilla huren

Droom je ervan om (weer) te gaan surfen met je vrienden/vriendinnen deze zomer? Kijk je er al naar uit om in je eigen surf villa te wonen vlakbij het strand? Blote voetjes in het zand, plank onder je arm en een stralende zon en heldere zee. Trotseer de golven en word één met het strand en de zee en laat je meedragen door de golven en alles wat het surfleven te bieden heeft.

Surf villa’s bieden kleine en grote groepen onderdak en de mogelijkheid om een onvergetelijke surfvakantie te beleven. Omdat je natuurlijk zo snel en vaak mogelijk bij het strand en de zee wilt zijn, liggen de surf villa’s altijd dichtbij het strand.

Bij iedere surfvakantie past een surf villa. De mogelijkheden variëren in grootte, prijs en aanwezige faciliteiten – zoals een zwembad, BBQ, opslag voor al je surfspullen, etc. Er is altijd een surfschool in de buurt waar je materiaal kunt huren en surflessen kunt nemen. Afhankelijk van de bestemming zijn er voorzieningen als supermarktjes, restaurantjes en barretjes in verschillende smaken en maten aanwezig in de buurt van jullie surf villa. Natuurlijk kan je ook gezellig bij de surfvilla blijven chille, iets eten, zwemmen of heel de avond spelletjes doen.

Kies voor volledige zelfstandigheid en ben de regisseur van jullie eigen surfvakantie. Het enige wat je hoeft te doen, is een bestemming te kiezen en een surf villa te boeken. Geniet ook samen met de andere surfers en/of je vrienden van de zon en de golven!

Vergelijk accommodaties, surfbestemmingen en aanbieders met elkaar, boek meteen die ene toffe surf villa en laat de voorpret maar vast beginnen! Of je nu in FrankrijkSpanjePortugal of Marokko wilt surfen; je volgende onvergetelijke surfvakantie begint hier op surf-reizen.nl.

“Eddie would go.”
Mark Foo

Kies hier jou surfreis