Surfcamp

Op het surfcamp

Verblijven op een surfkamp tijdens je surfvakantie is een van de beste ervaringen na het surfen die je gaat mee maken op je vakantie. Wakker worden met de hete zon op je tent, even ontbijten en meteen door naar de surf les. En aan het einde van de dag gezellig chillen op het surfkamp en een drankje doen met de surfers! Dit is toch genieten?! Droom je ervan om (weer) te gaan surfen deze zomer? Kijk je er al naar uit om dagenlang in en rond de zee te chillen? Trotseer de golven, voetjes in het gloed hete zand en de prachtige zee en laat je meedragen door de golven en alles wat het surfleven te bieden heeft.

 

Verblijven op een surfkamp is zeker een goede maar ook een gezellige optie wanneer je op surfvakantie wil en je skills graag wil ontdekken. Ook super tof is het om andere surffanaten te ontmoeten wat zeker wel gebeurd op een surfkamp. Beginners kunnen er onder begeleiding van professionele surfinstructeurs kennismaken met golfsurfen, windsurfen en kitesurfen. Diezelfde instructeurs zijn er uiteraard ook voor de gevorderde surfer om ze het optimale uit hun surfvakantie te laten halen. Iedereen kan altijd nog wel iets bijleren toch?

Wanneer je kiest om te verblijven op een  surfkamp, kies je voor een compleet georganiseerde surfvakantie die je samen met andere beginnende en gevorderde surfers beleeft. Jong en oud! Kwaliteit en plezier staan altijd voorop en dat zie je terug in alles: tenten, crew, maaltijden, leraren, lessen, materiaal, clinics. Alles word goed voor je geregeld. Elke dag zorgen ze voor een avondmaal, je maag moet natuurlijk wel goed gevuld zijn om goed te kunnen surfen! Tijdens de surflessen word er goed geholpen en opgelet of alles soepel verloopt om natuurlijk gevaarlijke situaties te voorkomen. Er word de dagen er voor en op de dag zelf gekeken wat de stand van de wind is en of er rustige, hoge of wilde golven te verwachten zijn. Tijdens de avonduren zorgt de crew voor een gezellige feest sfeer zodat iedereen het naar zijn of haar zin heeft, ze doen er natuurlijk ook zelf aan mee! Je leert de crew hierdoor goed kennen maar ook andere surfers op het kamp.

Afhankelijk van de bestemming zijn er altijd wel voorzieningen als supermarkten, restaurants, barretjes waar je even een drankje kan doen, in verschillende smaken en maten aanwezig bij het kamp. In de avond kan je ook kiezen om een keer buiten het kamp te gaan eten. Zoek een leuk restaurantje op waar je een pizza kan eten of maak een lekkere noodle soep die je in de supermarkt kan halen. Ook in de avond is er buiten het surfkamp genoeg te doen, afhankelijk van je bestemming natuurlijk. Er zijn genoeg strand tentjes, barren en clubs waar je je heel de avond kan vermaken en er iets gezelligs van kan maken.

Is een surfkamp toch niks voor jou? Heb je liever een luxe hotel kamer? Of juist een vakantie huis samen met je vrienden? Vergelijk dan accommodaties, surfbestemmingen en aanbieders met elkaar, boek meteen dat ene toffe surfkamp, hotel of bungalow en laat de voorpret maar vast beginnen! Of je nu in FrankrijkSpanjePortugal of Marokko wilt surfen; je volgende onvergetelijke surfvakantie begint hier op surf-reizen.nl.

“The best surfer out there is the one having the most fun.”
Phil Edwards

Kies hier jou surfreis