Surfcamp

Op het surfcamp

Blote voetjes in het zand, plank onder je arm en een stralende zon en heldere zee. Droom je ervan om (weer) te gaan surfen deze zomer? Kijk je er al naar uit om dagenlang in en rond de zee te chillen? Trotseer de golven en word één met het strand en de zee en laat je meedragen door de golven en alles wat het surfleven te bieden heeft.

Een surfcamp is een goede optie wanneer je aan je surfskills wilt werken en graag andere surffanaten wilt ontmoeten. Beginners kunnen er onder begeleiding van professionele surfinstructeurs kennismaken met golfsurfen, windsurfen en kitesurfen. Diezelfde instructeurs zijn er uiteraard ook voor de gevorderde surfer om ze het optimale uit hun surfvakantie te laten halen.

Wanneer je kiest voor een surf camp, kies je voor een compleet georganiseerde surfvakantie die je samen met andere beginnende en gevorderde surfers beleeft. Kwaliteit en plezier staan altijd voorop en dat zie je terug in alles: tenten, crew, maaltijden, leraren, lessen, materiaal, clinics.

Afhankelijk van de bestemming zijn er voorzieningen als supermarktjes, restaurantjes, barretjes in verschillende smaken en maten aanwezig bij het camp.

Vergelijk accommodaties, surfbestemmingen en aanbieders met elkaar, boek meteen dat ene toffe surfcamp en laat de voorpret maar vast beginnen! Of je nu in FrankrijkSpanjePortugal of Marokko wilt surfen; je volgende onvergetelijke surfvakantie begint hier op surf-reizen.nl.

“The best surfer out there is the one having the most fun.”
Phil Edwards

Kies hier jou surfreis

surfcamp brunotti en O'neill
Banner 300x250