Surfvakantie San Vicente

San Vicente

Gelegen aan de Golf van Biskaje in het Noorden van Spanje , ligt San Vicente de la Barquera in het Parque Natural Oyambre. Deze surfplaats staat bekend om haar mooie stranden en groene omgeving.

Het plaatsje zelf is van oudsher een toevluchtsoord voor vissers en heeft veel pittoreske bezienswaardigheden. Natuurlijk zijn er de witte stranden met goede surf. Zo is Méron is één van de betere surfstranden. Door de oriëntatie naar het Noord-Westen is er veel wind die een goede swell veroorzaakt en daardoor is het strand een ideale plek voor de gevorderde wind- en golfsurfer maakt. Het strand van Oyambre is wat rustiger, wat het een goede plek maakt voor beginnende surfers.

Verder zijn de unieke Maza brug en het kasteel de moeite waard om te bekijken. Daarnaast vind je in San Vicente de la Barquera veel leuke barretjes, winkels en restaurants en een ruim aanbod aan surfaccommodaties, zoals surfcampssurf villa’sappartementen en mobilhomes. De rustige en natuurrijke omgeving biedt naast surfen nog veel meer outdoor activiteiten om deze prachtige omgeving te ontdekken.

“Do you want to go to the plage with me?”
Crystal Fighters

Kies hier jou surfreis

Gratis informatiedagen