Surfvakantie Saint Girons Plage

Saint Girons Plage

Saint Girons Plage ligt aan de Franse Atlantische westkust, tussen Moliets en Mimizan. Prachtige uitgestrekte zandstranden en een relaxte sfeer in het dorpje kenmerken deze surfspot.

Via de Route de la Plage wandel je zo van het dorpje naar het brede, uitgerekte strand. Aan weerszijden van deze gezellige weg bevinden zich aanlokkelijke winkeltjes, barretjes en restaurants. St. Girons Plage is de ideale surfspot als je veel bezig wilt zijn met surfen. Voor zowel beginners als gevorderden is er veel te doen en beleven op het water.

Er zijn dan ook veel accommodaties Saint Girons Plage, zoals surf villa’sappartementen en campings met surfcamps en mobilhomes. De surfcamps op de campings aan het strand zijn de ideale manier om te leren surfen en in contact te komen met andere surfers. Onder begeleiding van ervaren instructeurs verken je de oceaan en leer je de lage en hoge golven te surfen. Als we de verhalen mogen geloven, schijnen de feesten van de surfcamps in Saint Girons Plage legendarisch te zijn..

“It’s a cakewalk, when you know how.”
Gerry Lopez

Kies hier jou surfreis