Surfvakantie Moliets

Moliets

Gelegen aan de Frans-Atlantische kust tussen de bekende surfspots Biarritz en Mimizan. Moliets! Het stadje is de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een populaire surfbestemming. Moliets heeft een prachtig zandstrand van ruim 8km. Maar ook goede golven en het levendige dorpje is op enkele minuten lopen van het strand. Het is welbekend bij veel surfers.

Met meerdere surfshops, barretjes en diverse surfaccommodaties als een surfcamp – op camping Le Saint Martin. Ook surfvilla’s en appartementen op loopafstand van het zandstrand is Moliets een echt surfdorp geworden. Ook uit het water hoeft niemand zich te vervelen! Bezoek de kleine kermis in het dorp, verbeter en show je skills in het skatepark of slenter over de grote wekelijkse markt.

De beachbreaks in Moliets zijn van absolute wereldklasse. De rivier Courant d’Huchet – die ten Noorden van het strand uitmondt in zee, zorgt ervoor dat er altijd mooie zandbanken liggen die de golven perfect vormen. Dankzij de uitgestrektheid van het strand en veel verschillende peaks is er genoeg surfruimte voor iedereen zowel beginners als ervaren surfers.

“Do you want to go to the plage with me?”
Crystal Fighters

Kies hier jou surfreis

Gratis informatiedagen