Mobile home

Mobile home huren

Trotseer de golven en word één met het strand en de zee en laat je meedragen door de golven en alles wat het surfleven te bieden heeft. Blote voetjes in het zand, plank onder je arm en een stralende zon en heldere zee. Droom je ervan om (weer) te gaan surfen deze zomer? Kijk je er al naar uit om dagenlang in en rond de zee te chillen?

Een mobilhome is een goede optie wanneer je aan je surfskills wilt werken en waarde hecht aan comfort en privacy. Mobilhomes staan veelal op dezelfde camping als het surfcamp. Naast alle voordelen van het camp heb je de luxe van een huisje en ook jullie eigen plek.

Met een mobilhome ben je de regisseur van je eigen surfvakantie. Beginners kunnen bij het surfcamp onder begeleiding van professionele surfinstructeurs kennismaken met golfsurfen, windsurfen en kitesurfen. Diezelfde instructeurs zijn er uiteraard ook voor de gevorderde surfer om ze het optimale uit hun surfvakantie te laten halen.

Wanneer je kiest voor een mobilhome, kies je voor een compleet georganiseerde, maar toch vrijblijvende surfvakantie die je samen met je vrienden/vriendinnen beleeft. Kwaliteit en plezier staan altijd voorop en dat zie je terug in alles: mobilhome, crew, leraren, lessen, materiaal, clinics. Afhankelijk van de bestemming zijn er voorzieningen als supermarktjes, restaurantjes, barretjes in verschillende smaken en maten in de buurt van jullie mobilhome aanwezig.

Vergelijk accommodaties, surfbestemmingen en aanbieders met elkaar, boek meteen die ene toffe mobilhome en laat de voorpret maar vast beginnen! Of je nu in FrankrijkSpanjePortugal of Marokko wilt surfen; je volgende onvergetelijke surfvakantie begint hier op surf-reizen.nl.

“Surfing is very much like making love. It always feels good, no matter how many times you’ve done it.”
Paul Strauch

Kies hier jou surfreis