Surfvakantie Mimizan

Mimizan

Mimizan ligt aan de Franse Atlantische westkust, ten Zuiden van Bordeaux en is naast Biarritz de bekendste surfspot van Frankrijk. De mooie zandstranden en levendigheid in het dorp maken Mimizan tot een populaire surfbestemming.

In Mimizan vind je ook een ruim aanbod aan surfscholen, waar zowel beginners als gevorderden kunnen leren golfsurfen, kitesurfen en windsurfen. De surfcamps liggen direct aan het strand, dichtbij zee. Mimizan is gedeeltelijk in tweeën gesplitst door de rivier Courant de Mimizan – welke voor fantastische golven zorgt. Een pittoresk bruggetje verbindt het Noordelijke en Zuidelijke deel van Mimizan met elkaar.

Na het surfen is er genoeg te ontdekken in het gezellige centrum. Er zijn vele leuke surfshops, een bazaar, cocktailbars en goede restaurantjes. Na het tafelen kun je met de voetjes van de vloer in de kroegjes of de beruchte nachtclub Bar Americain. In dit surfdorp valt altijd wel iets te beleven en heeft een zeer ruim aanbod aan surfaccommodaties, zoals surfcampssurf villa’sappartementen en mobilhomes.

“There is not one right way to ride a wave.”
Jamie O’Brien

Kies hier jou surfreis

Gratis informatiedagen