Surfvakantie Fuerteventura

Fuerteventura

Op het grootste eiland van de Canarische eilanden kun je geweldig surfen! Fuerteventura wordt niet voor niets het ‘Hawaii van Europa’ genoemd. Fuerteventura ligt voor de Marokkaanse kust en is het makkelijkste per vliegtuig te bereiken. Op dit eiland is het eigenlijk altijd goed weer en daardoor een puur surfeiland, het hele jaar door!

In een paar uur ben je per vliegtuig op het tropische eiland. Het is hier één uur vroeger is dan in Nederland. Ook is het eiland is omringd door zandstranden, baaien en ligt middenin een turquoise blauwe zee. Iedere kant van het eiland heeft weer andere surfcondities. Dit maakt het de perfecte bestemming voor kite-, wind- én golfsurfers. Het eiland biedt beach-, reef- en pointbreaks en is daarom ook voor alle surfniveaus een hele mooie plek. De meeste surfspots zijn te vinden rond Correlejo.

Correlejo – gelegen aan het Noorden van Fuerteventura – heeft daarom ook de meeste accommodaties en surfshops. Deze plaats is een prima uitvalsbasis voor dagtrips naar andere delen van het eiland. Met een auto rijd je in twee uurtjes naar het meest Zuidelijke puntje van het eiland. Naar het einde van de wereld.

“Do you want to go to the plage with me?”
Crystal Fighters

Kies hier jou surfreis