Surfvakantie Empuriabrava

Empuriabrava

In de baai van Rosas, direct aan de prachtige Middellandse Zee, ligt Empuriabrava. De combinatie van sterke wind en oceaan maakt deze surfspot een paradijs voor watersporters. Kiten, windsurfen en zeilen zijn zonder twijfel de meest beoefende watersporten in Empuriabrava. De laatstgenoemde maakt de haven het bezoeken waard!

In Empuriabrava zijn voornamelijk surfcamps maar ook surfscholen waar je uitstekend kunt leren kitesurfen en windsurfen. De lange en brede zandstranden bieden genoeg ruimte om je kunsten te vertonen of de sport te leren. Op een kwartiertje lopen van het strand, bevindt zich het centrum van Empuriabrava. Het is goed bereikbaar met de auto omdat er goede parkeervoorzieningen zijn.

Het centrum heeft genoeg te bieden zoals vele restaurants, pubs, discotheken, winkels, internetcafe´s, een sportclub, infocentra en natuurlijk de haven met vele ligplaatsen voor indrukwekkende zeil- en motorjachten. De vele waterstraatjes maken Empuriabrava toch een uitzonderlijke plaats die je niet snel zult vergeten! In deze badplaats valt altijd wel iets te beleven en heeft een zeer ruim aanbod aan surfaccommodaties, zoals surfcampssurf villa’sappartementen en mobilhomes.

“Waves are not measured in feet and inches, they are measured in increments of fear.”
– Buzzy Trent

Kies hier jou surfreis

Gratis informatiedagen