Surfvakantie Biscarrosse

Biscarrosse

Biscarrosse ligt aan de Atlantische kust, op minder dan een uur van Bordeaux en 40 Minuten ten noorden van Mimizan. Het stadje Biscarrosse heeft 3 kenmerken, het is een leuke stad en er is van alles te doen, geweldige meren en de mooiste stranden waar je kan genieten van de zon maar ook geweldig kan surfen en aan watersport kan doen. Aan de kust en stand van Biscarrosse kan je surfen, kitesurfen, windsurfen en nog veel meer.

In het stadje maar ook buiten het stadje zijn genoeg bezienswaardigheden te vinden. Er zijn meerdere surfscholen gelegen dicht bij het strand. Ook kan je in het stadje een lekker hapje eten, iets drinken in een bar en genieten van de gezellige sfeer. Een dagje niet surfen en Biscarrosse ontdekken? Dat kan natuurlijk ook, neem zeker een kijkje bij het aquapark!

Na het surfen is er genoeg te ontdekken in het gezellige centrum. Er zijn vele leuke surfshops, een bazaar, cocktailbars en goede restaurantjes. Na het tafelen kun je een wandeling over het strand maken en genieten van de zonsondergang. In dit surfdorp valt altijd wel iets te beleven en heeft een zeer ruim aanbod aan surfaccommodaties, zoals surfcampssurf villa’sappartementen en mobilhomes.

“There is not one right way to ride a wave.”
Jamie O’Brien

Kies hier jou surfreis

sneakers