Surfvakantie Biarritz

Biarritz

Biarritz is de meest Zuidelijk gelegen surfspot van Frankrijk. Het is misschien wel de meest bekende en populaire. Met regelmatig grote surfwedstrijden, keus genoeg uit accommodaties en zelfs een vliegveldje. Daarom is deze badplaats de naam ‘surfdorp’ ontgroeid. Vervelen is onmogelijk in Biarritz!

Aan de uitgestrekte zandstranden van Biarritz vind je vele surfscholen waar je kunt leren surfen. Dat is niet voor niets want de goede golfsurfspots bieden het ideale waterpodium om te oceaan te leren kennen. Ook om goed te leren surfen. Zo divers als het aanbod aan surfscholen is, is ook het aanbod aan vermaak in het centrum.

Even genoeg golven gehad en genoeg zoutwater gehapt? Wandel dan het centrum in en strijk neer bij één van de vele bars en restaurants. Pak vervolgens na het tafelen een filmpje in de Cinéma Le Royal. Ontdek het leven onderwater in het Aquarium de Biarritz. Nachtbrakers kunnen zich uitgebreid tegoed doen aan het nachtleven van Biarritz. In deze badplaats valt altijd wel iets te beleven en heeft een zeer ruim aanbod aan surfaccommodaties, zoals surfcampssurf villa’sappartementen en mobilhomes.

“Waves are not measured in feet and inches, they are measured in increments of fear.”
– Buzzy Trent

Kies hier jou surfreis