Het afstuderen begint nu! De lange zomervakantie is al in zicht. Wat ga jij in deze zomervakantie doen? Natuurlijk op je allereerste surf vakantie. Eindelijk klaar met school en op vakantie mogen zonder je ouders. Ultiem genieten dus! Dat genieten gaat ook heel goed samen met een surf vakantie.

 

Hoe boek je een surfvakantie?

Als dit de eerste vakantie is die je boekt en dan ook nog eens je eerste surf vakantie is het wel handig om te weten hoe je dit doet. Je gaat natuurlijk eerst zoeken op Google wat je aandacht trekt of je hebt misschien al aanbevelingen gekregen van familie of vrienden. Zoek naar je surfvakantie op datum, locatie, gebied, accommodatie en eventueel of er nog andere activiteiten te doen zijn. Lees altijd goed de reviews voordat je iets boekt! Doe altijd goed je research, al helemaal als dit je eerste vakantie wordt! Hier wil je graag op een positieve manier naar terug kijken. Zodra je een leuke surfreis hebt gevonden begin je met boeken, kies uit wat je graag wil en klaar is Kees! Zodra je niks kan vinden wat goed aansluit kennen wij nog wel een paar leuke surforganisaties zoals: Flowtrack of Surfblend.

 

Voorbereiding op je surfvakantie

Weet jij altijd wat je mee moet nemen op vakantie of hebben je ouders altijd je koffer ingepakt 😉. Voor een surfvakantie moet je natuurlijk wel andere dingen mee nemen dan een stedentrip. Is het warm op je bestemming? Heb je zwemkleding en sportkleding nodig? Wil je graag een eigen wetsuit meenemen? Dat kan natuurlijk allemaal. Waterschoenen nodig? Wel handig om mee te nemen voor het geval dat. Een belangrijk ding met een surfvakantie is om van die speciale zonnebrand te kopen voor je gezicht en je voeten! Dat zijn de delen van je lichaam die niet bedekt zullen zijn en daarom ook snel verbranden in het water.

Ga je met de auto, bus, trein of vliegtuig? Hier moet je ook rekening houden of het allemaal wel gaat passen met je bagage. Ook omdat je nu waarschijnlijk extra spullen mee zal moeten nemen.

 

Het is zover!

Zodra het tijd is om op vakantie te gaan zijn er een paar dingen die je moet checken:

  • Belangrijke documenten
  • Medicijnen
  • Je ouders ingelicht hebben dat je weg gaat 😉
  • Zonnebrand
  • Heb je je koffers? Rugzakken? Zonnebril?
  • En een hele goede zin!

 

Het surfplezier kan beginnen! Geniet van je eerste surf vakantie.