Bij flowtrack bieden ze voor het eerst aankomende zomer een surfreis aan die alleen voor 23 jaar en ouder is. Wil jij lekker glampen, surfen en relaxen? Lees dan snel verder.

 

Het surfresort

Flowtrack biedt een gloednieuw surfresort aan voor 23 jaar en ouder. Het surfresort vind plaats op de camping Le Vivier. Deze camping bevindt zich in Biscarrosse Plage. De camping is gelegen tussen zee en bos. Ook kan je niet alleen overnachten op de camping maar kan je ook gebruik maken van het zwembad. Op de camping vind je een sportterrein, eetgelegenheden, een bar en een bakkertje. Op het Flowtrack camp vind je een gezellige bistro waar je terecht kan voor heerlijke maaltijden. Natuurlijk is er ook een leuke bar te vinden waar je kan genieten van een lekkere cocktail of een snack.

Luxe Tipi’s

Op het kamp heeft flowtrack luxe tipi’s voorzien van een tweepersoonsbed. Ideaal voor 1 of 2 personen. Ze zijn ingericht met een heerlijk bed met donsdeken en kussens, 2 nachtkastjes, lampjes, chille zeteltjes, opbergruimte en eigen elektriciteit.

Luxe Lodge

Kom je met meerdere mensen naar het surfkamp? Dan is er een luxe lodge waar je met z’n alle in kan. Er zijn 2 slaapruimtes met 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden. Er bevind zich een opbergkas, een koelkast, eettafel met stoelen, elektriciteit, licht en heel wat cozy details die de sfeer compleet maken. De ideale plek om te genieten met je vrienden!

De omgeving in Biscarrosse

Het is een surfstad in de regio Landes. Dit ligt in het zuiwesten van Frankrijk. De regio heeft niet alleen surfen te bieden. Er is nog veel meer te doen, er zijn prachtige bossen, meren en duinen waar je heerlijk kan wandelen of fietsen.

Surfen bij Flowtack

Bij Flowtrack kun je natuurlijk de keuze maken om zelfstandig te gaan surfen maar ook kan je kiezen voor surflessen die door een van de surfcoaches worden gegeven. Zo leer wat je allemaal wel of niet moet doen tijdens het surfen. Leen wat surfgear bij flowtrack of gebruik je eigen surfgear!

Extra

Bij flowtrack kan je niet alleen surfen maar ook zijn er extra activiteiten zoals een uitje naar het plaatsje Bordeaux. Ook kan je wakeboarden, sunsetsurfen en een wandeling maken in de grootste duinen van Europa.

Wil jij graag mee met de avontuurlijke surfreizen van Flowtrack? Neem gerust een kijkje op de website!

Tot dan!