In Nederland is het niet echt meer de tijd om te surfen buiten. Het wordt steeds kouder dus de zee is ook een stuk kouder. Er zijn ook diehards die toch in de kou gaan surfen. Maar dat hoeft niet perse als je graag wil surfen. Er bestaan namelijk ook surflocaties die binnen zijn.

Indoor surfen in Den Haag

De wavepool in Den Haag is niet heel lang geleden opgezet en gebouwd. Hij is dus ook maar gedeeltelijk open. Het is het eerste prototype van een wavepool in Nederland. Het is dus allemaal nog testen en zien of het werkelijk waar werkt.

Surfen bij Down Under in Utrecht

Down Under is een organisatie die niet alleen indoor surfen aan biedt maar je kunt er ook heerlijk eten. Vergaderen, kerst vieren, ze hebben een cablepark en nog veel meer! Bij het indoor surfen kan je alleen wel bodyboarden en niet letterlijk surfen. Toch is het een goed alternatief!

Center parcs

Niet alleen watersport organisaties hebben indoor surflocaties. Ook Center Parcs biedt een indoor surf locatie. Daarbij kan je natuurlijk ook heel de dag zwemmen. Bij Center Parcs de Eemhof is het mogelijk om indoor te surfen voor een meerprijs vanaf €11,00 per sessie.