Op dit moment ligt alles een beetje stil als het op vakantie gaan gaat. Toch als het weer mag wil je toch per direct op die vette surfvakantie gaan? Als je het toch niet helemaal vertrouwd zo op een camping of hotel is er een optie om lekker te gaan roadtrippen. Makkelijk overal naartoe rijden, geen rekening hoeven houden hoelang je ergens overnacht. Dit is toch ideaal voor een surfvakantie?

 

Waarom op surfvakantie?

Waarom je echt ooit op surfvakantie moet gaan? Om lekker te viben natuurlijk. Heel de vakantie surfen in de zee, de golven trotseren en met je blote voeten in het net iets te warme zand. Nog geen ervaring met surfen? Geen probleem! Er zijn op het strand genoeg surfscholen die jou perfect kunnen helpen met surfen en alles in de gaten houden. Ervaren surfer? Ga dan de uitdaging aan om een van die hoge golven te pakken. In de zomer zijn er genoeg bekende surfspots waar alle surfers op af komen. Er hangt altijd een hele chille vibe en iedereen gaat goed met elkaar om.

Als je toch besluit om met je roadtrip te stoppen bij een surfcamp, aarzel dan zeker niet. Surfcamps zijn de meest relaxte campings die er zijn. Iedereen voelt zich op zijn of haar gemak en iedereen gaat met elkaar om. Van jong tot oud loopt er rond op het surfcamp.

 

Voordelen van een roadtrip

Het voordeel van een roadtrip is dat er geen tijdlimiet aan vast zit. Zodra jij begint met je vakantie bepaal je zelf wanneer je weer terug rijdt. Of dat je nog een weekje langer blijft als je werk dat goedkeurt natuurlijk. Alles past ook in je busje, tent, surfboard, eten & drinken en noem het maar op. Iedereen kan ook omwisselen met rijden en als je geen rijbewijs hebt kan je altijd helpen om de weg te wijzen of de muziek regelen. Heb je zelf geen busje? Dan zijn er genoeg bedrijven die busjes verhuren speciaal voor roadtrips. Ook een groot voordeel van op roadtrip surfvakantie gaan is dat je zelf bepaald naar welke vette surfspots je rijdt en waar de beste golven zijn. Ook bepaal je zelf waar je overnacht in je tentje, wel even kijken op welke plekken je mag overnachten he.

Bekijk je opties en ga lekker op een surfvakantie met je vrienden, familie of helemaal alleen kan natuurlijk ook. Leer mensen kennen en ga een vet avontuur tegemoet!