Watersporten, shopping en partyen aan de Costa Brava. Wie wil dat nou niet op zijn of haar 16de jaar? Mag je eindelijk van je ouders alleen op vakantie met vrienden? Ga dan op actieve maar ook relaxte vakantie met Flowtrack!

Zestien is de leeftijd dat je eindelijk op vakantie mag en kan van je ouders. Yes eindelijk alleen met mijn vrienden op vakantie en doen wat ik zelf wil! Met Flowtrack kun je op vakantie naar Castell-Platja d’Aro. Dit is een gemeente in de Spaanse provincie Gerona in de regio Catalonië. Een warme en leuke bestemming waar je mee kan doen aan diversen activiteiten zoals beachvolleybal of ga lekker een middag shoppen!

Flowtrack organiseert al jaren actieve zomervakanties voor jongeren, gezinnen en ouderen. Flowtrack zorgt niet alleen voor de tijd van je leven maar ook een vette ervaring die je nooit meer gaat vergeten.

Het kamp

Je verblijft op camping Vall d’Or, perfect gelegen aan het strand en dicht bij de stad. Je slaapt met je vrienden in bungalow tenten. Het camp heeft een eigen bar, bistro, keuken en chill zones. Even een dagje chillen op de camping? Dat kan altijd, gezellig kletsen in de chill zones.

 

Castell-Platja d’Aro

Het is gelegen in de Spaanse provincie Gerona. Het is een perfecte zomervakantie bestemming voor actievelingen, zon liefhebbers en shoppers. Het grote zandstrand ligt dicht bij de camping, een prachtige bestemming om mooie foto’s te maken.

Een avondje uitgaan? Dat kan zeker in het centrum! Ook om even een hapje te eten en drinken zijn er genoeg leuke restaurants om even te gaan zitten. Ook is hier een geweldig shopping paradijs te vinden. Je kan uren rond slenteren door de winkelstraten. Ook verschillende surf en skateshops zijn te vinden in deze winkelstraten!

 

Activiteiten

Je kan altijd zelf kiezen met welke activiteiten je graag me doet. Een keertje geen zin? Dat kan natuurlijk ook. Een paar activiteiten zijn super tof om te doen zoals coasteering. Wetsuits aan en helmen op voor deze avontuurlijke dag. Je springt van kliffen, duikt, zwemt en klimt over de rotsen van de Costa Brava. Verder zijn er nog veel meer activiteiten en uitjes om te ontdekken bij flowtrack.

 

Party

Een super toffe vakantie is niet compleet zonder een super vet feestje. Op en rondom het beachcamp zijn er heel wat mogelijkheden om je uit te leven. Ga bijvoorbeeld een avondje feesten op de partyboot die in de avond aanmeert aan het stadje. Leuke muziek, een drankje en zwemmen! Bij dat feestje wil je toch zijn?

Eten en drinken

De supermarkten zijn wat verder weg van het camp. Daar heeft Flowtrack een oplossing voor. Een halfpension. Onze crew bereidt met veel liefde dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet met brood, beleg, ontbijtgranen, fruit, sapjes, thee of koffie en lekkere extra’s. ‘s Avonds voorzien wij een gevarieerd menu, gevolgd door een nagerecht.

Zie jij je zelf en jou vrienden al op de super toffe vakantie gaan? Aarzel dan zeker niet en neem een kijkje bij de actieve vakanties van Flowtrack. Het team kijkt er naar uit om jou en je vrienden te verwelkomen! Tot dan 😉.