Je hebt verschillende soorten families, “lekker lui zijn op vakantie en niks doen” families maar ook de “ik ga op surfvakantie” families. Het is helemaal niet  gek om met z’n alle te gaan surfen, het kan zelfs heel erg leuk zijn en al helemaal als je van de zee en het strand houdt.

 

Op surfvakantie!

Ga met heel het gezin op een avontuurlijke surfvakantie en doe eens een keer iets anders dan heel de dag op het strand of zwembad bedje liggen. Surfen is een intensieve sport dus voor de snelle opgevers is het niks. Er zijn verschillende manieren van surfen zoals: windsurfen, kitesurfen maar golfsurfen is natuurlijk wel het vetst. Hoe oud je ook bent, het blijft altijd leuk om iets nieuws bij te leren en het dan met trots aan de rest kan laten zien. De bekendste landen om te gaan surfen in Europa zijn: Frankrijk, Spanje, Portugal en Marokko.

 

Overnachten

Op surfvakantie ga je toch het liefst met heel die zandbak terug je tent in 😉. Er zijn surf Camps waar je kan overnachten in tenten maar natuurlijk kan je ook overnachten in andere accommodaties. Je kan in een appartement verblijven, hotels, mobile homes op campings maar ook Glamping tenten. Dat maakt het kamperen net iets luxer.

 

Activiteiten

Natuurlijk is de nummer 1 activiteit surfen. Neem een paar dagen in de week surfles samen met je gezin en voor je het weet ben je binnen een paar dagen helemaal zelf aan het surfen. In deze warme landen waar je goed kan surfen kan je ook andere activiteiten doen. Je zou de steden en omgeving kunnen verkennen. Genieten van de mooie natuur of ga gezellig een ijsje eten. Ook zijn er plekken waar je even iets anders kan gaan doen dan surfen en dat is natuurlijk shoppen!!

Op surfvakantie gaan zal als gezin een hele vette ervaring zijn wat je samen mee kan maken. Geniet van je zon en surfvakantie en ga deze vette uitdaging aan! Have fun 😊.