De zomer komt in Nederland sporadisch door en lijkt zo nu en dan zelfs al voorbij. Veel Nederlanders kiezen dan ook eieren voor hun geld en boeken nog op de valreep een last minute surfvakantie. In surfbestemmingen als FrankrijkSpanje en Portugal is het namelijk bijna gegarandeerd mooi weer. Het zeewater is in deze tijd van het jaar op zijn warmst en ook de golven en wind zijn gunstig om te surfen. 

Last minute surfvakantie

Op surf-reizen.nl vind je last minute surfvakanties die helemaal voor je georganiseerd zijn. Alle aanbieders van surfvakanties op deze site hebben gekwalificeerde instructeurs in dienst en hebben plezier hoog in het vaandel staan. Zij bieden de beste surfvakanties aan inclusief vervoer met de bus of vliegtuig en overnachting in een appartementvilla of surfcamp. Verder zijn ook surflessen, maaltijden, materiaal een relaxte sfeer en veel gezelligheid inbegrepen bij jouw last minute surfvakantie. Neem één of meerdere weken de tijd om te (leren) golfsurfen, windsurfen of kitesurfen. De meeste aanbieders hebben nog een aantal plekken vrij met last minute surfvakantie aanbiedingen.

Weersverwachting en surfcondities

Op alle bestemmingspagina’s vind je de weersverwachting en de surfcondities. Kijk waar het mooi weer wordt, kies je favoriete surforganisatie en profiteer nog even van de perfecte surfcondities in bijvoorbeeld EmpuriabravaSagres of Biarritz. Lees op iedere bestemmingspagina vast wat er op iedere bestemming te doen is, zowel op als buiten het water. Kies jouw favoriete surfbestemming uit het menu, bekijk de informatie van de surfaanbieders en boek direct! Fijne surfvakantie!

Add Your Comment