Wist je dat er surfvakanties zijn waar niet alleen het surfen centraal staat, maar ook skateboarden? Skateboarden is tenslotte vanuit het surfen ontstaan, dus waarom niet skateboarden en surfen combineren tijdens je vakantie? Klinkt dit gaaf? Dan is een surf en skate kamp in San Vicente van Flowtrack, misschien wel dé perfecte vakantie voor jou!

Surfen én skateboarden

De skateboarders van de crew die aanwezig zijn op het surfkamp nemen je mee naar de coolste en gaafste skateplekken. Deze zijn in de buurt van het surfkamp in gelegen. Op deze plekken kun je werken aan je tricks en misschien nog wat nieuwe tricks leren van de crew of lokale bevolking.

De surfvakantie is niet alleen voor ervaren surfers en/of skateboarders. Er worden ook lessen aangeboden voor de mensen die nog nooit gesurft of geskateboard hebben. Je wordt begeleid door ervaren mensen zodat je de basis op een juiste en veilige manier aanleert.

Meer activiteiten

Skateboarden kan tijdens je vakantie zowel outdoor als indoor. Indoor is de perfecte omgeving om het skateboarden te leren, waarna je buiten je nieuwe kunsten kunt vertonen aan je vrienden. Aan het einde van je vakantie organiseert Flowtrack een skatecontest op het kamp. Hier heb je de mogelijkheid om te laten zien wat je hebt bijgeleerd.

Tijdens je vakantie heb je ook de mogelijkheid om mee te gaan longboarden. Deze sport komt erg overeen met surfen en skateboarden. Het heuvelachtige gebied in San Vicente is perfect om lekker naar beneden te cruisen en te genieten van het uitzicht en van je surfvakantie.

Relaxen in het surfkamp of aan de bar

Na het surfen en skateboarden kun je heerlijk chillen in het surfkamp of aan de bar van Flowtrack. De dj’s zorgen voor een relaxte partysfeer door de beste beats te draaien. Buiten het kamp kan er ook gefeest worden. Je wordt met de naar een ondergronds danscafé gebracht en ook weer terug naar het kamp.

Neem voor meer informatie even een kijkje op de website van Flowtrack. Daar vind je een overzicht van de surfreizen die ze aanbieden.